vineri, 18 septembrie 2009

Luna lui septembrie, magia nuntilor


Luna Septembrie e cea mai propice dragostei.
Acum vrajile de dragoste si cununie prind cel mai bine.
Cum acesata luna e a bogatiei si a fertilitatii vrajitoarele Ierusalimului se purifica si se incarca sufleteste cu har devenind mai puternice si folositoare tinerilor ce vor sa se casatoreasca.

Intrunire


In fiecare an, in penultima saptamana a lunii septembrie adeptele magiei albe ale Ierusalimului din Romania se intalnesc in inima Transilvaniei pentru purificare.
Fiecare trebuie sa nu doarma 2 zile, timp in care i se descanta de celelate surate maici vrajiotare pe rand. Astfel se alunga spiritele necurate si vrajile trimise de vrajitoarele mai neprietenoase, ca sa le zicem asa... Acestea ard in focul ce arde nestins, iar toate cele rele se transforma in scrum.
Asa sa fie si anul aceasta!

miercuri, 16 septembrie 2009

Un caz deosebit

Luna trecuta m-a cautat o doamna, care spunea ca in casa i se misca diverse obiecte, mai ales in bucatarie.
Chemase saraca preotul, sa-i faca slujbe, dar in loc sa i se linisteasca din contra i-a aparut imaginea unei femei imbracate in mireasa care ii ranjea.
A durat mai multe saptamani, pana sa nu mai suporte si sa plece, insa imaginea o tot urmarea, mai nou si in vis.
Asa a ajuns sarmana la mine printr-o cunostinta, sleita de puteri si speriata ca familia ei considerand-o nebuna vroiau sa o interneze intr-un sanatoriu.
Am tinut-o la mine 3 zile, timp in care i-am facut dezlegari, si i-am dat sa bea apa sfintita.
S-a chinuit putin, duhul o necajea. La inceput mai mult apoi din ce in ce mai putin.
A treia zi era bine, asa ca am trimis-o acasa, duhul femeii moarte care o necajea o parasise. I-am dat un talisman pentru casa, ca nu cumva duhul sa se intoarca.
Azi m-a sunat si mi-a zis ca e linistita.
Cazuri ca ale ei sunt rare, insa cred ca nu ar trebui sa fie neglijate de oamenii din jur, mai ales de familie.

marți, 15 septembrie 2009

Apa sfanta din Iordan

Pentru cei cu boale si suferinti am apa sfanta din Iordan, lecuitoare si binefacatoare, aducatoare de noroc si dragoste, de frumusete si bani.

Cum iti dai seama ca ai o vraja pusa asupra ta?

Multi ma intreaba: Dar maica cum sa-mi dau seama daca mi-a dacut cineva farmece?
Idee e simpla dragii mei: daca simtiti agitatie in suflet, va imbolnaviti de boli necunoscute, toate va merg prost, va paraseste iubirea, nu va mai intelegeti cu nimeni, e clar cineva v-a pus gand rau, si a mers la o vrajitoare de magie neagra, sa va lege cununiile, sa va trimita vreo boala, vrun ghinion, de la caz la caz.
Pentru a scapa de ele e nevoie de dezlegari!

luni, 14 septembrie 2009

Pomenirea mortilor

Cei dragi ne parasesc, se duc mereu. Iar noua nu ne ramane decat sa le pomenim amintirea. E greu sa te desparti de ei. Iar asta cateodata provoaca suferinta. Insa nu de putine ori si cei din lumea cealalta sufera cumplit. Asa se face ca ne apar in vise. Si atunci ce e de facut? Oare e doar dorul nostru dupa ei? Sau au nevoie de ajutorul nostru in lumea de dincolo? Va macina astfel de intrebari? Haideti sa le rezolvam impreuna!


De ce atata libertate?

Poate ca ati observat ca pe acest bolg oricine poate comenta si raspunde, fara a fi nevoie de aprobarea mea prealabila.
Motivul e simplu : pentru a asigura corectitudinea si transparenta fata de dumneavoastra.
Consider ca meritati intregul meu respect si intreaga mea incredere. Asa ca astept cu drag sa imi scrieti/comentati articolele.
A voastra,
Rozalia